Imma's FotoPage Album

By: Imma Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Aug-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
My BestFriend's Engagement | 23 August 2008 | Sungai Petani

CongratuLationS GirL...!!!

Semalam me and my hubby ke Sungai Petani..ada jemputan majlis kenduri my bestfriend bertunang..Dia mintak my hubby ambik gambaq majlis dia..so kitorg pon pi laa..Lagipon dah berbelas tahun tak jumpa dengan Arnita since kami quit sekolah after SPM tahun 1996 dulu..mak aii..lama gilooo tuu...10 years and more..wow..macam tak terasa masa sepanjang tuu dah berlalu..Ni laa kitorg for the first time jumpa after for years...



Lama tak pernah jumpa Arnita..once arrived kat umah dia dapat tgk Arnita dalam pakaian bertuang serba pink..cantiknyaa dia...muka dia masih tak berubah..mcm yang aku kenal zaman sekolah dulu jugak cuma dah makin matured and more importantly..Arnita mmg cantik dan makin cantik..




Anyway Arnita...Congratulations to u and your fiance, Kevin..sama padan gituu..teringat masa aku bertunang dulu..hehehee..Well..jom layan some of her pics..tp takleh banyak2..nanti tak surprise utk Anita..hehehee..Utk arnita..tgu erk..gmbr masih dalam process..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net